Az UFS Group több mint 14 éve meghatározó szereplője a hazai pénzügyi piacnak. Több mint 20.000 ügyfelének segített már eligazodni a pénzügyi szolgáltatások útvesztőjében. Mivel független pénzügyi szolgáltatóként van jelen, és több mint 30 pénzintézettel áll kapcsolatban, valóban ügyelni tud arra, hogy az élet legkülönlegesebb helyzeteire is mindig több megoldási lehetőséget tudjon kínálni ügyfelei részére.

Legújabb szolgáltatása online felületükön ingyenesen elérhető UFS Hitelkalkulátor!

Hogyan működik, és miért tartják kiemelten fontosnak a Hitelkalkulátor használatát?

Abban mindannyian egyetértünk, hogy egy rosszul kiválasztott hitellel nem csak a vágyott cél –álmaink otthona kerülhet veszélybe, de mindemellett egy életre el is adósodhatunk.  Ezért kulcs fontosságú, hogy ha lakásvásárlás előtt állunk, szakértő bevonásával valóban azt a hitelkonstrukciót válasszuk ki, ami személyes élethelyzetünkhöz és hitelképességünkhöz leginkább igazodik.

Ebben segítenek az UFS Group felkészült pénzügyi tanácsadói és az ingyenesen elérhető UFS Hitelkalkulátor! A kalkulátor segítségével lehetőségünk nyílik feltérképezni lehetőségeinkhez mérten a hitelpiacon elérhető megoldásokat, előzetes képet kaphatunk arról, hogy hitelképességünk alapján hozzávetőlegesen mekkora futamidőre és milyen konstrukciókkal kell számolnunk. Ez azonban csak az első lépés a megalapozott döntés érdekében! Mivel nem mindenki rendelkezik naprakész információkkal és ehhez szükséges nem kevés idővel, hogyan kell bekérni, összehasonlítani és kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciót, érdemes pénzügyi és hiteltanácsadóhoz fordulni.

Az UFS Group költségmentesen biztosítja mindezt! Segítséget nyújt ügyfelei személyes életcéljaihoz igazítottan a hitelképesség felmérésében, begyűjti 13 bank ajánlatát, amit rendszerez, összehasonlít és személyes találkozó keretében bemutatja a leginkább megfelelő ajánlatokat. A kapcsolat ezután sem szakad mert, folyamatosan segít a szerződéskötési folyamatban és a hitelfolyósítás után is. Hiszen az élethelyzetekben bekövetkező változások által, kedvezőbb konstrukciók is számításba jöhetnek, az elérhető állami támogatásokról már nem is beszélve.

Tehát ha hitelfelvételen gondolkodsz, érdemes megnézned az UFS Group weboldalán elérhető Hitelkalkulátort, és akár személyes konzultációt kérni pénzügyi tanácsadóiktól! Mindezt egy helyen és kényelmesen megteheted!