Közel húsz éves szereplői vagyunk a magasságnak. Forgalmazunk állványokat, láthatod a függesztett hídjainkat a toronyházak ablakai előtt, napelemeinket családi házak tetején. Ipari alpinisták lógnak az általunk felszerelt rögzítési pontokon, tetőkön dolgozók kötik be magukat leesés elleni rendszereinkbe. Minek köszönhetjük töretlen sikereinket? Annak hogy folyamatosan figyeljük a piacot, annak változását, partnereink igényeit.

Az igények megjelenésére reagálva jöhetett létre a SafetyCenter, a Skytec csoport legújabb, kifejezetten leesés elleni védelem, zuhanásgátló eszközök kereskedelmével foglalkozó tagja. Ugyanis tapasztalataink szerint egyre több kivitelező rendelkezik olyan alvállalkozóval, aki a tetőfedési, szigetelési vagy egyéb munkálataival együtt tudja elvégezni a leesés-védelem telepítését.

Előnyök, ha minket választanak

 • Időgazdálkodás
  Az alvállalkozónak nem kell a saját munkafolyamatait a leesés-védelmet külön telepítő céghez igazítania. Elkerülhetőek az egymásra várás, egymáshoz igazodás miatti csúszások, hisz a telepítés sok munkafolyamattal akár együtt is telepíthető
 • Költségcsökkentés
  Amennyiben a leesés-védelem telepítése egy kézbe kerül más alvállalkozói feladatokkal, úgy a kivitelezőnek nem kell egy második vállalkozó munkadíját, kiszállását egyéb költségeit finanszíroznia.
 • Kedvezmények
  A telepítéssel járó kiszállás, munkabérek és egyéb költségek elhagyásával lehetőségünk van az általunk forgalmazott minden terméket kedvezményesen, piacvezető áron biztosítani megrendelőink részére.
 • Oktatás
  A vállalkozók részére ingyenes oktatást tartunk a telepítésről, továbbképzéseket tartunk. A megszerzett tudást szabadon kamatoztathatja saját vállalkozásában.

További ingyenes szolgáltatásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére

 • Tervezés
  Megtervezzük a legoptimálisabb leesés-védelmi megoldást, minden projektre, amin dolgozik! Követjük a jogszabály változásokat, a munkavédelmi szakemberek elvárásait, hogy Ön a tervezés egyéb fázisaira koncentrálhasson.
 • Termékek kiválasztása
  A piacon elérhető legszélesebb választékú katalógusunkból segítünk kiválasztani szerkezeti tulajdonságok szerinti megfelelő terméket, meghatározni a rétegrendnek megfelelő méretet.
 • Kapcsolattartás – támogatás
  A felmerülő kérdéseket szakértő kollégáink válaszolják meg, így Ön teljes körű támogatást élvez a tervezés megkezdésétől, a kivitelezés befejezésén túl, még a rendszer használatának kérdésiben is.