Az ELPÉ FM Kft. biztonságtechnika területén működő szolgáltató cég építményüzemeltetési feladatokat is ellát Magyarország egész területén. Ingatlanok, üzletközpontok, telephelyek, intézmények professzionális üzemeltetését végzik, hogy a munkakörnyezet optimális, az üzleti tevékenység zavartalan legyen.

Üzemeltetési szolgáltatásainak három pillére:
– Az épület karbantartása műszakilag is
– Takarítás, kert- és növénygondozásgondozás kiváló minőségű eszközökkel, tisztítószerekkel az igényelt rendszerességgel.
-Energetikai költségoptimalizálás

Az ügyfelek a napi üzemeltetéstől a szervíz jellegű készenlétig válogathatnak igényeik szerint.

A biztonságtechnikai megbízásokat a tervektől a teljes körű kivitelezésig elvégzik. A tapasztalt mérnökökből álló tervező csoport engedályeztet, telepít, beüzemel és kulcsrakészen ad át mindent. A telepített riasztó rendszerek elektronikus épületfelügyeletet látnak el, melynek részei a füst-, hő- és szénmonoxid érzékelő is. A rendszer kültéren és beltéren egyaránt használható.

A beléptető rendszerek feladata a mozgáskövetés és rögzítés térben és időben egyaránt. A rendszer monitorozza az érkezést és távozást is, tárolja és továbbítja az adatokat. A beléptető terminálok adatai tárolhatók és továbbíthatók, nyomtathatók, ami bérszámfejtésnél nagyon nagy segítség lehet.

Mindezt kamerarendszerek telepítésével egészítik ki, melynek célja az objektum folyamatos megfigyelése. A kamerák fixek vagy vezérelhetőek és minden esetben távolról elérhetőek.

Szakértőik kockázatelemzést végeznek, kimutatást készítenek. Szükség esetén beszerelnek tűzjelző rendszereket, informatikai hálózatokat, kiépítenek integrált vagyon és mechanikai védelmi rendszereket is.

A biztonságtechnikai cég folyamatosan új célokat tűz ki, fejlesztéseket végez. Szakembereikenek rendszeres képzést, oktatást biztosítanak, hogy a legújabb fejlesztésekkel is felvehessék a versenyt. Az elektronikus vagyonvédelmi szerelők korrekt jövedelemre tehetnek szert, akár pályakezdőként, szakirányú végzettséggel egy kreatív csapat tagjaként.